søndag 27. februar 2011

Northug er kongen!

Så fikk vi endelig beviset på at Petter har snakket sant når han ahr sagt at formen er inne og at han har rykket som trengs når det trengs! For et herlig taktisk gått løp av nordmennen, den siste manøvren hvor Gjerdalen plutselig var oppe og dro var bare helt genial! Gjerdalen skal ha sin del av æren for gullet!

Og når det hardnet til helt mot slutten og de prøvde å rykke fra Northug viste Petter hva som bor i ham-ikke pokker om de klarte få meter på ham, og til slutt avgjorde han det med et siste kraftig lite rykk på oppløpet, foran tusenvis av elleville tilskuere i Holmenkollen. For en herlig norsk dag, nå er det bare å sette seg tilbake med et smil og glede seg til medalje i laghoppingen!


SKI VM SÅLANGT:
Norge 4-4-4
Sverige 1-0-1


MEDIA
vg svd vg svd vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg

4 kommentarer:

  1. Om Northug är kongen så är Hellner Gud !!! He hehe !!!

    SvarSlett
  2. Hehe, da må han ikke slippe i siste rykket :)

    SvarSlett
  3. Det som gledet meg mest var å oppdage at Petter Northug er et menneske på godt og ondt. Arrogant og sensible, frekk og ydmyk. Jeg har alltid trodd han bare var en storkjefta oppblåst guttunge, men etter denne dagen, tar jeg av meg hatten for Petter Northug...ikke fordi han vant, men fordi han viste oss at han er bare et menneske.

    SvarSlett
  4. Jag sa redan Under OL att Petter var Kung, faktiskt riktigt skønt att han får bevisa det under VM i Holmen. Marit behøver jag knappast kommentera:).

    Mikael från Sverige

    SvarSlett