tirsdag 16. februar 2010

Bom, bommelom og knall&fall.....

Nok en nedtur for nordmennene :( For mange bom på Emil, 2 for mange på Ole Einar på tross av et forrykende løp...og Helene datt i kvaliken.....(NB: Helene kjørte bra i 2. kvalikomgang og er med videre!) skal det ingen ende ta. Og på toppen av alt lyser det blågult på¨toppen av pallen, selv om canadieren prøvde så godt han kunne å komme først i mål.....

Kvinnenes jaktstart er over, ingen medalje men FANTASTISK løp av Tora! Også godkjent av A.Flatland som avanserte et par plasser fra sin 10.plass :)

EDIT: Helene datt fra en medalje inatt og endte på 4.plass..... Curlingguta spilte nok en bra kamp og vant over USA- flere som holder seg våkne?