søndag 14. februar 2010

Spanjoler ødelegger OL :(

For oss som har gledet oss i 4år til skiskyting i OL har det sålangt vært en lidelse. Fra flotte produksjoner og fungerende systemer i verdenscupen kommer vi til et OL hvor man åpenbart har glemt hva det hele dreier seg om- å gjøre seerne til lags. Hva i all verden skal vi med tidtakingen når vi ikke får verken differanser eller oppdateringer på avstandene underveis? NRKog kommentatorene gjør så godt de kan stakkars, men det er grenser for hva de greier å følge opp. Hva har dette spanske firmaet (som har laget systemet) gjort for å unngå at dette blir fanget opp?

Når man presenterer resultatlista (som er startlisten på jakstarten) som en rekke med 80 klokkeslett har man misforstått noe vesentlig. Spørsmålet er hvordan dette kunne komme helt til OL før man fanget det opp. NRK og svenskene vil ta dette opp har jeg lest, så får vi håpe det ordner seg. For sammen med snøværet og Ole`s bomskudd var dette største skuffelsen sålangt.
Vi får håpe samme firma ikke er ansvarlig for langrennssystemet....

PS: Gratis konkurranse, vinn DEXTER sesong 1 HER

vg vg vg vg svd svd svd tv2 vg vg vg vg vg vg vg tv2 VG

3 kommentarer:

  1. Sjur Molven i VG -artikkelen stigmatiserer italienere, og her stigmatiseres spaniere. Hva er det med germanske, anglo-saksiske og nordiske lands holdninger til det latinske europa? Hvorfor fremstilles det alltid negativt, som dårlig organisert, tunggrodd og kaotisk? Er vi virkelig så mye bedre her? Forventer vi at det er kaos i italia OL, og tenker at spaniere ikke skjønner seg på teknikk fordi de er spanske?

    SvarSlett
  2. Hva har dette med stigmatisering å gjøre? Et spansk firma har levert et dårlig produkt, er det da ikke lov å si det???

    SvarSlett
  3. "Spajoler ødelegger OL"
    ok så hvis jeg er Spanjoler så skal jeg kritiseres fordi noen andre spanske ikke klarer å prestere.

    Ødelegger OL? Vanskelig å si, resultatene blir det samme på papiret om du liker det eller ikke.


    Magnus 14

    SvarSlett