torsdag 25. februar 2010

Skiskyttergull -fredagens Gullrekke fra NRK

Oppdatert kl 22
Slapp å endre overskriften for denne oppdateringen gett :) En fantastisk stafett av gutta- herlig med gull til hedersmannen HAnevold i hans siste mesterksap-takk for alt Halvard!!! Og nykommer Bøe imponerte enormt og tok Norge i tet på sin runde, hvilken opplevelse og bragd for "guttungen"! Og med de sterkeste kortene på de to siste, Svendsen og Bjørndalen- så sikret Norge seieren, selv om det var spennende helt frem til siste skyting.

Ja vi elser disse gutta!

8-ÅTTE- OL gull til Norge!!!!


Curlinggutta imponerte stort og er nå i finalen med buksene sine, go pants everyone!!!!!!
Canada blir tøffe men uansett er OL er kjempesuksess for de glade amatørene fra Norge, som har gjort stor ære på Norge med spill og humør i OL :) Finalen går natt til SØndag såvidt jeg har fått med meg, start kl 00(ifølge VG sitt sendeskjema)

Og ikveld har vi det som for mange er blant OL`s absolutte høydepunkter- skiskyting stafett for menn. her har Norge et meget godt lag, med Bøe, Hanevold, Svendsen og Bjørndalen. Dessverre har Bjørndalen ikke vært helt seg selv dette OL, men kanskje blir dette løpet hvor han snur det? Et OL gull vil ihvertfall være utrolig fortjent for både Ole Einar og de andre på laget- særlig HAnevold som i en alder av "noenogtredveminst" fremdeles gjør en bra figur i løpa!

MEDIA
vg vg tv2 svd svd vg vg vg vg vg vg vg vg svd tv2 vg vg vg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar